آلاسکا توت فرنگی؛ دسر تابستانی که همه را شاد می کند!

بستنی یخی توت فرنگی دسر خوشمزه، با رنگ وسوسه‌انگیز و طعم طبیعی، یکی از محبوب‌ترین انتخاب‌ها برای فصل تابستان است. ترکیبی از خنکی، شیرینی ملایم و عطر دلپذیر توت فرنگی آن را به گزینه‌ای ایده‌آل برای رفع عطش و لذت بردن از هوای گرم تبدیل کرده است.

به گزارش اقتصادایران، برای تهیه بستنی یخی توت فرنگی شیری و خامه‌ای، ابتدا توت فرنگی‌های شسته شده و خرد شده را در مخلوط‌کن یا دستگاه غذاساز بریزید و پوره کنید. سپس، شکر و آبلیمو را به پوره توت فرنگی بیفزایید و به خوبی مخلوط کنید.

در ادامه، شیر و وانیل را به ترکیب اضافه کنید و هم بزنید تا مایه‌ای یکدست ایجاد شود. خامه فرم‌گرفته را در مرحله آخر به مایه بستنی یخی بیفزایید. این ترکیب را به آرامی با لیسک فولد کنید تا بافتی نرم و خامه‌ای ایجاد شود.

در آخر، مایه آماده شده را در قالب‌های بستنی یخی بریزید و چوب بستنی را در مرکز هر قالب قرار دهید. قالب‌ها را به مدت ۶ الی ۸ ساعت در فریزر بگذارید تا کاملا خودشان را بگیرند. سپس، بستنی‌ها را سرو کنید و از طعم دلپذیرشان لذت ببرید.

برای مطالعه جزییات، مواد لازم و ادامه مراحل طرز تهیه بستنی یخی توت فرنگی ادامه این مطلب را مطالعه کنید.

مواد لازم برای تهیه بستنی یخی توت فرنگی (با شیر و خامه)
توت فرنگی تازه یا توت فرنگی منجمد۳۰۰: گرم

شیر (پرچرب): ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار

خامه ساده صبحانه یا خامه فرم گرفته: نصف لیوان فرانسوی دسته‌دار

شکر: ۱/۳ لیوان فرانسوی دسته‌دار

وانیل: نصف قاشق چای‌خوری

آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری

مدت زمان لازم برای آماده‌سازی مواد اولیه: ۱۵ الی ۲۰ دقیقه

مدت زمان لازم برای تهیه بستنی یخی توت فرنگی: حداقل ۶ الی ۸ ساعت

مراحل طرز تهیه بستنی یخی توت فرنگی شیری و خامه‌ای

طرز تهیه بستنی یخی توت فرنگی با شیر و خامه، با ماست، با آب پرتقال و آب آناناس، با موز و میوه‌های دلخواه یا اصلا با آب آشامیدنی به صورت ساده، دو رنگ، رژیمی یا وگان قابل انجام است. اگر سوال شما هم این است که با توت فرنگی یخ زده چی درست کنم ادامه این مطلب را مطالعه کنید.

مرحله اول: توت فرنگی‌ها را آماده کنید

در اولین مرحله از طرز تهیه بستنی یخی توت فرنگی با شیر و خامه، ابتدا باید توت فرنگی‌ها را به خوبی بشویید و در سبد بریزید تا آب اضافی آنها کاملا خارج شود. سپس، برگ‌ها و کلاهک‌های توت فرنگی‌ها را به دقت جدا کنید. (روش صحیح شستن توت فرنگی).

توت فرنگی‌های شسته و بدون برگ را به قطعات کوچک برش بزنید. برای این‌که بافت بستنی یخی شما حسابی نرم و خوشمزه باشد، پیشنهاد می‌کنیم از توت فرنگی‌های کاملا رسیده و شیرین استفاده کنید.

مرحله دوم: توت فرنگی‌ها را پوره کنید
تکه‌های توت فرنگی را در مخلوط‌کن یا دستگاه غذاساز بریزید و حسابی هم بزنید تا توت فرنگی‌ها کاملا پوره شوند. برای پوره کردن توت فرنگی از گوشتکوب برقی نیز می‌توانید استفاده کنید.

مرحله سوم: شکر و آبلیمو را اضافه کنید

در این مرحله از طرز تهیه بستنی یخی با توت فرنگی، شکر و آبلیموی تازه را نیز به پوره توت فرنگی اضافه کنید. دستگاه غذاساز را دوباره روشن کنید و این مواد را برای یکی دو دقیقه دیگر به خوبی مخلوط کنید تا بافتی یکدست ایجاد شود.

مرحله چهارم: باقی مواد را اضافه کنید
پس از آن‌که پوره توت فرنگی حسابی یکدست شد، وقت آن است که شیر و وانیل را نیز به محتویات دستگاه غذاساز اضافه کنید. این مواد را هم به خوبی مخلوط کنید تا مایه روان و یکنواختی ایجاد شود.

مرحله پنجم: خامه را به مایه بستنی اضافه کنید

در این مرحله، باید مایه بستنی یخی را در ظرف مناسبی بریزید و خامه صبحانه یا خامه فرم‌گرفته (طرز تهیه خامه فرم گرفته) را به آن اضافه کنید. این بار، مواد را با لیسک به آرامی فولد کنید تا ترکیب یکدستی به دست آید و پف خامه هم نخوابد.

مرحله ششم: قالب‌های بستنی را پر کنید

در این مرحله باید مایه آماده شده را در قالب‌های بستنی یخی بریزید. اگر قالب بستنی ندارید، می‌توانید از لیوان‌های یک‌بارمصرف کوچک استفاده کنید. چوب بستنی را هم در مرکز هر قالب قرار دهید.

مرحله هفتم: قالب‌های بستنی را در فریزر بگذارید
پس از آن، قالب‌های حاوی مایه بستنی یخی توت فرنگی را حداقل به مدت ۶ الی ۸ ساعت یا برای یک شب تا صبح در فریزر قرار دهید تا مایه بستنی کاملا یخ بزند و بستنی‌ها حسابی خودشان را بگیرند.

مرحله آخر: بستنی یخی توت فرنگی را سرو کنید

پس از گذشت این مدت، قالب‌ها را از فریزر بیرون بیاورید و فقط برای چند ثانیه در آب ولرم فرو کنید تا بستنی یخی توت فرنگی به راحتی از قالب خارج شود. مراقب باشید، آب زیادی گرم نباشد و داخل قالب هم نشود. سپس بستنی را از قالب خارج کرده و بلافاصله سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا