
روش متفاوت پخت ماهی شب عید؛ استیک ماهی کبابی
با این طرز تهیه، همه را عاشق ماهی کنید! یک استیک ماهی کبابی لذیذ، آبدار و خوش عطر که آماده کردنش آسانتر از چیزی است که فکرش را میکنید!
به گزارش اقتصاد ایران، اگر به دنبال یک غذای دریایی بی نظیر هستید که در کمترین زمان آماده شود و عطر و طعمش همه را جذب خود کند، استیک ماهی کبابی گزینه ای فوق العاده است. با یک ترکیب جادویی از روغن زیتون، آب لیمو و سبزیجات معطر، این ماهی طعمی بهیادماندنی پیدا می کند.
هیچ چیز مثل یک استیک ماهی کبابی خوش طعم و آبدار، سفره را رنگین نمی کند! این دستور پخت، با کمترین مواد و ساده ترین مراحل، یک غذای مجلسی و فوق العاده لذیذ را برای شما به ارمغان می آورد. تنها در چند دقیقه می توانید ماهی را با یک سس معطر مزه دار کنید و پس از کمی استراحت، آن را روی گریل بگذارید تا تبدیل به یک شاهکار خوشمزه شود.
پس اگر آماده اید تا یک غذای سالم، خوش طعم و آسان بپزید، با این مطلب همراه شوید!
زمان پخت: ۱۰ دقیقه
زمان استراحت: ۱ ساعت
مجموع زمان: ۱ ساعت و ۲۰ دقیقه
تعداد نفرات: ۲
مواد لازم استیک ماهی کبابی:
۶ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱ قاشق غذاخوری آبلیمو تازه
۱ قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
۱ حبه سیر، ریز خرد شده
۱ قاشق چایخوری ریحان خشک
۱ قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه آسیابشده
۲ فیله ماهی (ترجیحا شیرماهی و هر کدام ۱۷۰ گرم)
دستور پخت استیک ماهی کبابی
مرحله اول: تمام مواد لازم را آماده کنید.
مرحله دوم: در یک کاسه استیل یا شیشهای، روغن زیتون، آبلیمو، جعفری، سیر، ریحان، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
مرحله سوم: فیلههای ماهی را در یک ظرف شیشهای کمعمق یا یک کیسه پلاستیکی زیپدار قرار دهید. سس آمادهشده را روی ماهی بریزید، ظرف را بپوشانید یا کیسه را ببندید و به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید. در این مدت، گاهی ماهی را برگردانید تا سس کاملاً جذب شود.
مرحله چهارم: گریل را با حرارت بالا گرم کنید و سطح آن را کمی چرب کنید. توری گریل را با فاصله حدود ۱۰ سانتیمتر از حرارت قرار دهید.
مرحله پنجم: فیلههای ماهی را از سس خارج کرده و مایع اضافی آن را بگیرید. ماهی را روی گریل از قبل گرمشده قرار دهید و هر طرف را حدود ۵ دقیقه بپزید، تا زمانی که با چنگال به راحتی جدا شود.
منبع: راهنماتو



