



نخود ۳ پیمانه
پیاز ۲ عدد
ادویه کاری، زردچوبه، فلفل سیاه، زیره سیاه، زنجبیل و پودر سیر، نمک، پودر لیموعمانی به میزان کم
آرد گندم یک قاشق غذاخوری
گلپر، سرکه، فلفل قرمز برای سرو
عصاره گوشت ۱ عدد
نخودها را از شب قبل خیس کنید تا نفاخ نباشد.

دو عدد پیاز را نگینی خرد و در روغن تفت دهید. بعد از سبک شدن پیازها، نخودها را به آن اضافه کنید و تفت دهید. در ادامه ادویه کاری، زردچوبه، فلفل سیاه، زیره سیاه، زنجبیل و پودر سیر را به نخودها اضافه کنید و تفت دهید. سپس آب جوش اضافه کنید و درب زودپز را ببندید و اجازه دهید نخودآب به مدت یک ساعت بپزد.
وقتی نخودآب پخت نمک، عصاره گوشت و پودر لیموعمانی به آن اضافه کنید. حواستان باشد حتما تست نمک بگیرید. برای لعاب دار شدن نخودآب می توانید کمی آرد را با آب سرد مخلوط و به نخودآب اضافه کنید و اجازه دهید ده دقیقه دیگر روی حرارت بماند و سپس زیر آن را خاموش کنید. نخودآب ما آماده است و می توانید سرو کنید و با سرکه یا لیمو تازه، فلفل قرمز و گلپر نوش جان کنید.