
موس مرغ مجلسی؛ یک پیش غذای لوکس برای سفره های رنگی شما/فیلم
اگه دنبال یه پیشغذای خوشمزه، شیک و متفاوتی، موس مرغ با طعمی بینظیر و رنگهایی جذاب انتخاب عالی است .
به گزارش اقتصادایران، موس در زبان فرانسوی به معنای کف یا خزه است که در اصطلاح به نوعی دسر سرد و شیرین و گاه نوعی غذا گفته میشود. که در ترکیبات آن گوشت، ماهی و یا سبزیجات به کار میرود. موسها خوراکیهای مدرنی هستند که هم به صورت دسر و هم به صورت غذا تهیه میشوند. و در هر دو مدل بسیار خوشمزه و متفاوت هستند. موس مرغ نوعی غذای مدرن و مجلسی است که مرغ از مواد اولیه و اصلی آن است که در ترکیب با سبزجاتی مانند اسفناج، پیاز و هویج طعم و مزه متفاوتی دارد. موس مرغ به صورت قالبی و سه رنگ طبخ میشود و برای پذیرایی و مهمانی بسیار شیک و چشمنواز است. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه را در منزل با روشی آسان تهیه کنید.
مواد لازم
فیله مرغ: ۱ کیلو
پیاز درشت: ۱ عدد
پوره اسفناج پخته: ۱ لیوان
خامه صبحانه: ۱ لیوان
زرده تخم: ۲ عدد
هویج آبپز: ۲ عدد
زیتون بدون هسته: ۱ پیاله
نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و پودر سیر: به میزان لازم
زعفران دم کرده غلیظ: به میزان لازم
آب لیموترش: ۱ قاشق غذاخوری
روغن: به میزان لازم



