
نوش جان کنید، فشار خون خود را پایین بیاورید!
تحقیقات جدید نشان داده است که ترکیبات طبیعی به نام «فلاوان-۳-ال» که در کاکائو، چای، سیب و انگور یافت میشوند، میتوانند به کاهش فشار خون و سلامت سیستم گردش خون کمک کنند.
به گزارش اقتصاد ایران، تحقیقات جدیدی که توسط دانشگاه سوری انگلستان انجام شده نشان داده است که ترکیبات طبیعی به نام «فلاوان-۳-ال» که در کاکائو، چای، سیب و انگور یافت میشوند، ممکن است فشار خون و سلامت رگهای خونی ما را بهبود بخشند.
ترکیبات موجود در چای و کاکائو به بهبود فشار خون کمک میکند
این تحقیق که در مجله European Journal of Preventive Cardiology منتشر شده، دادههای ۱۴۵ مطالعه را تجزیه و تحلیل کرده و نشان داده است که مصرف منظم “فلاوان-۳-ال”ها میتواند باعث کاهش فشار خون شود، بهویژه در افرادی که فشارخون بالا دارند. در برخی موارد، اثرات کاهش فشار خون مشابه اثرات داروها بوده است.
همچنین مشخص شده که فلاوان-۳-ال عملکرد اندوتلیوم (لایه درونی رگهای خونی) را که برای سلامت کلی سیستم قلبیعروقی حیاتی است، بهبود میبخشند.
پروفسور کریستین هایس، نویسنده اصلی این مطالعه و استاد پزشکی قلبیعروقی در دانشگاه سوری، گفت: «این یافتهها برای کسانی که به دنبال راههای ساده برای مدیریت فشار خون خود و سلامت قلب از طریق تغییرات خوشایند در رژیم غذایی هستند، دلگرمکننده است.»
او افزود: «گنجاندن مقادیر کمی از غذاهای پرمصرفی مانند چای، سیب، شکلات تلخ یا پودر کاکائو در یک رژیم غذایی متعادل روزانه میتواند مقدار مفیدی از فلاوان-۳-الها را فراهم کند.»
براساس گزارش مدیکال اکسپرس، اگرچه این ترکیب نمیتواند جایگزینی برای داروهای تجویز شده یا مشاوره پزشکی باشد، اما افزودن غذاهای غنی از فلاوان-۳-ال به رژیم غذایی روزانه میتواند به سبک زندگی سالم کمک کند، بهویژه برای کسانی که فشارخون بالایی دارند.
منبع: تسنیم



