کاکوری کباب؛کباب لذیذوخوش خوراک هندی

به لطف اینترنت و فضای مجازی، حالا دیگه همه با انواع غذاهای کشورهای مختلف آشنا شدن و حتی می‌تونن اون‌ها رو تو رستوران‌ها هم امتحان کنند. یکی از این غذاها، کاکوری کباب یا همون کباب هندی هست که طعم بی‌نظیری داره.

به گزارش اقتصاد ایران، کاکوری کباب نوعی شامی کباب خیلی خوشمزه‌ست که با سس سبزیجات پخته میشه و عطر و طعمی فوق‌العاده داره. این کباب شباهت زیادی به شامی کباب‌های خودمون داره، با این تفاوت که به جای گوشت، از مرغ برای تهیه‌ش استفاده میشه. اگه دوست دارید این کباب هندی خوشمزه رو خودتون تو خونه و به روشی آسون درست کنید، ادامه این مطلب رو دنبال کنید.


مواد لازم برای پخت کباب هندی

برای تهیه این کباب خوش طعم، به مواد زیر نیاز دارید:

  • پیاز: ۱ عدد
  • سینه مرغ: ۲ عدد
  • سیر: ۳ حبه
  • رب گوجه فرنگی یا رب فلفل: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • زعفران دم کرده: به میزان لازم

مواد لازم برای سس کباب

برای سس خوشمزه این کباب هم این‌ها رو آماده کنید:

  • گوجه فرنگی: ۲ عدد
  • فلفل دلمه‌ای قرمز: ۱ عدد
  • پیاز: ۱ عدد
  • رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک: به میزان لازم

دستور پخت کاکوری کباب هندی

برای شروع، سینه مرغ بدون استخوان رو همراه با پیاز خرد شده، حبه‌های سیر، کمی نمک، فلفل قرمز و رب گوجه فرنگی داخل غذاساز بریزید و اونقدر بزنید تا مواد خوب با هم مخلوط بشن و حالت خمیری پیدا کنند.

تو مرحله بعد، گوجه فرنگی، پیاز و فلفل دلمه‌ای رو خرد کنید و با رب گوجه فرنگی و کمی نمک مخلوط کنید. حالا این ترکیب رو داخل تابه یا ظرف پیرکس بریزید و خوب پخشش کنید.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا