
طرز تهیه خورشت به با ماهیچه
خورشت بِه یک غذای اصیل ایرانی است که می توان آن را با گوشت قرمز، مرغ یا بوقلمون طبخ کرد و در دورهمی ها با طعم و عطر بی نظیرش مهمانان را شگفت زده کرد.
به گزارش اقتصادایران، خورشت به یک غذای لوکس و بسیار مجلسی به شمار میآید که امروز قصد داریم طرز تهیه آن را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه خورشت خلال خوشمزه و مجلسی کرمانشاهی
مواد اولیه
گوشت ماهیچه گوساله ۳۰۰ گرم
به ۲ عدد
پیاز ۲ عدد
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه و قرمز ۱ قاشق چای خوری
زردچوبه یک قاشق چای خوری
پودر هل نصف قاشق چای خوری
پود دارچین ۱ قاشق چای خوری
رب انار ۲ قاشق غذاخوری
پوست لیموی تازه و رنده شده نصف قاشق چای خوری
زعفران دم کرده ۳ قاشق غذاخوری
کره ۵۰ گرم
طرز تهیه
دو عدد پیاز را به شکل نگینی خرد و با روغن تفت دهید. وقتی خوب سرخ شد گوشت قرمز را مکعبی کنید و با ادویه های پودر دارچین، هل، زردچوبه و فلفل قرمز و سیاه همراه پیاز تفت دهید. در ادامه آب جوش اضافه کنید و اجازه دهید تا کاملا بپزد. در حینی که گوشت ها می پزد می توانید برنج را دم کنید.
به ها را بدون اینکه پوستش را بگیرید و خرد کنید و با کره حدود ۵ دقیقه تفت دهید و حینی که تفت می دهید رب انار، پوست لیمو رنده شده، زعفران دم کرده و نمک به آن اضافه کنید و بعد از یک دقیقه به ها را به گوشت های پخته شده اضافه کنید و اجازه دهید تا کامل بپزند(حدود ۱۵ دقیقه کافی است) و خورشت جا بیفتد. هر زمان به ها نرم شدند خورشت را سرو کنید. نوش جان.




شما ماهیچه بده ما خالی میخوریم بلدیم چجوری بخوریم کجاست ماهیچه این مهمه نه درست کردنش وقتتون جا دیگه بزارین خواهشاً