طرز تهیه دسر موچی ژاپنی + فیلم

اگر شما هم می‌خواهید بهترین موچی ژاپنی را تهیه کنید پس این دستور پخت جادویی را از دست ندهید.

به گزارش اقتصاد ایران، در ادامه می‌توانید طرز تهیه دسر موچی ژاپنی را ببینید.

مواد لازم :

شیر ۲۳۰ میلی لیتر
پودر توت فرنگی ۱۰ گرم
آرد برنج گلوتینوس ۱۶۰ گرم
نشاسته ذرت ۳۵ گرم
شکر ریز ۴۰ گرم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا