


به گزارش اقتصادایران،
بادمجون دو عدد
سیب زمینی دو عدد
سینه مرغ یک عدد
نمک، زردچوبه، فلفل سیاه
پیاز یک عدد
جعفری چند شاخه
خیارشور ۳ عدد
ماست سه قاشق غذاخوری
مایونز دو قاشق غذاخوری
پنیرخامهای یک قاشق غذاخوری (قابل حذف)
گردو یک مشت
نان باگت
بادمجونها رو پوست بگیرید برش بزنید و نیم ساعت توی آب نمک بذارید تلخیش گرفته بشه خشک کنید و توی روغن داغ سرخ کنید. روی دستمال بذارید روغن اضافیش گرفته بشه
سیب زمینیها رو با رنده یا رشته کن بصورت رشته در بیارید نیم ساعت بذارید توی آب یخ بعد روی پارچه پهن کنید و خشکش کنید و توی روغن داغ سرخش کنید
سینه مرغ رو نگینی خرد کنید یا به دونه پیاز نگینی تفت بدید. بهش ادویه اضافه کنید و دوباره تفت بدید و از حرارت بردارید.
توی یه کاسه ماست و مایونز و پنیرخامهای و جعفری، خیارشور، گردو و بادمجون خردشده و مرغ رو با هم مخلوط کنید
با نون باگت و همراه سیب زمینی چیپسی فراوان سروش کنید.