
پوست هندوانه؛ بمب فیبر و مواد مغذی!
پوست هندوانه، به دلیل محتوای بالای فیبر، توصیه میشود به تدریج مصرف شود، زیرا مصرف بیشازحد ناگهانی ممکن است در برخی افراد باعث نفخ یا گاز شود.
به گزارش اقتصاد ایران، با فرارسیدن تابستان، بسیاری به خوردن هندوانه به عنوان میوهای خنک و پرآب روی میآورند، اما چیزی که کمتر کسی میداند این است که، پوست هندوانه که معمولاً دور ریخته میشود، فواید غذاییای دارد که در برخی مواد مغذی ضروری حتی از بخش قرمز آن پیشی میگیرد.
پوست هندوانه مفیدتر از خود آن است
با این حال، به دلیل محتوای بالای فیبر، توصیه میشود به تدریج مصرف شود، زیرا مصرف بیشازحد ناگهانی ممکن است در برخی افراد باعث نفخ یا گاز شود.
پوست هندوانه همچنین حاوی سیترولین؛ یک اسیدآمینه مرتبط با بهبود جریان خون و افزایش عملکرد بدنی، است.
به گفته شری گری، متخصص تغذیه دانشگاه کانتیکت، پوست هندوانه حدود ۶۰ درصد سیترولین بیشتری نسبت به بخش قرمز آن دارد.
اگرچه افزودن یک فنجان پوستهندوانه به آب میوه مفید است، برای بهرهمندی کامل از فواید سیترولین نیاز به مصرف ۳ تا ۶ گرم در روز است.
گری اشاره میکند که، پوستهندوانه از نظر برخی ویژگیهای غذایی میتواند مفیدتر از بخش قرمز آن باشد. برای دریافت مقدار کافی از این مواد مغذی، مصرف حدود یک تا یک و نیم فنجان پوست توصیه میشود.
اما در این میان این پرسش مطرح میشود که آیا خوردن پوستهندوانه بیخطر است؟
در پاسخ باید گفت، بله، به شرطی که پیش از برش به خوبی تمیز شود، زیرا چاقو ممکن است باکتریها را از پوست به داخل منتقل کند.
استیفانسکی توصیه میکند هندوانه را زیر آب جاری به خوبی بشویید و با برس سبزیجات تمیز کنید.
همچنین بهتر است پوست هندوانه به تدریج به رژیم غذایی اضافه شود تا از مشکلات گوارشی جلوگیری شود.
پوستهندوانه باید در یخچال نگهداری شود، زیرا به سرعت فاسد میشود.



