
خواص بی نظیر انواع میوه های فصل تابستان+ جزئیات
میوههای تابستانی دارای خواص و فواید زیادی هستند و در جبران کم آبی و کمبود مواد مغذی بدن نقش به سزایی دارند.
به گزارش اقتصادایران، یکی از فصل های گرم سال تابستان نام دارد که باعث افزایش تعریق در بدن شده و نیاز بدن به آب، املاح و ویتامینها را افزایش میدهد. یکی از منابع تامین کننده مواد مغذی بدن میوه ها هستند که علاوه بر تامین آب مورد نیاز بدن نیازها و مواد مغذی بدن را نیز فراهم میکنند.

هندوانه
هندوانه یک میوه آبدار و سرشار از مواد مغذی از جمله پتاسیم و ویتامین های A،C و B است. وجود لیکوپن در هندوانه به عنوان یک آنتی اکسیدان باعث کاهش خطر سکته مغزی و کاهش فشار خون می شود. ویتامین ها در افزایش ایمنی بدن نقش دارند. هندوانه یکی از بهترین میوه های خنک کننده برای کاهش درجه حرارت بدن در تابستان های گرم است. هندوانه یک منبع عالی آب بوده دارای کالری و چربی کم است.
انگور
انگور میوهای قابل دسترس در فصل تابستان است که منبع خوبی از پتاسیم محسوب می شود که باعث کاهش فشار خون خواهد شد. انگور دارای خواص آنتی اکسیدانی است که باعث پیشگیری از بروز سرطان میشود.
هلو
هلو میوه آبدار و سرشار از فیبر و آهن است و از منابع ویتامین C نیز محسوب میشود.
شلیل
شلیل در بسیاری از ویژگیها خواصی مشابه هلو و آلو دارد و هم خانواده این میوهها است. شلیل حاوی مواد معدنی و ویتامینهای بیشتری نسبت به هلو است. عناصری مثل آهن، فسفر و پتاسیم به مقدار فراوان در این میوه یافت میشود و میزان ویتامینهای A و C موجود در آن نسبت به هلو دو برابر است. از دیگر خواص شلیل وجود آنتی اکسیدانهای سالم و در نتیجه خاصیت ضد سرطانی و تقویت سیستم ایمنی بدن است. شلیل با داشتن فیبر گیاهی بالا برای کاهش وزن در افراد چاق بسیار مفید است.
آناناس
آناناس یکی از میوههای استوایی سرشار از ویتامین A، ویتامین C، کلسیم، فسفر و پتاسیم و مواد معدنی است. آناناس به پیشگیری از سرماخوردگی، تقویت استخوان، سلامت لثه و سلامت دندان کمک میکند و خطر مشکلات دهان و دندان را کاهش میدهد.این میوه اسید معده و نفخ را کاهش میدهد.
انجیر
انجیر یکی از میوههای کلسیمدار همراه با فیبر فراوان است کسانی که از یبوست رنج میبرند، بهتر است مصرف این میوه را در برنامه غذایی خود قرار دهند. انجیر به دلیل داشتن آهن برای کسانی که خطر کمبود کلسیم و آهن در آنها بالا مفید است.
توت فرنگی
توت فرنگی میوه ای سرشار از ویتامین C، پتاسیم، فیبر و آنتی اکسیدان است. مصرف توت فرنگی میتواند در تقویت سیستم ایمنی، کاهش کلسترول و تنظیم فشار خون مؤثر باشد. ویتامین C موجود در توت فرنگی برای سلامت چشم و پیشگیری از آب مروارید و افزایش انعطافپذیری پوست و جلوگیری از ایجاد چین و چروک مفید است.

گیلاس
گیلاس به دلیل دارا بودن “ملاتونین” به داشتن خواب راحت کمک میکند همچنین به کاهش سوزش و درد مفاصل در کسانی که کار فیزیکی سنگین دارند نیز کمک میکند.این میوه تابستانی به تقویت حافظه نیز کمک میکند.
گلابی
گلابی یک میوه آبدار تابستانی و دارای منبع فیبر است. گلابی حاوی مقدار زیادی کروم است. این ماده معدنی برای سوخت و ساز کربوهیدراتها، چربی و پروتئین نیز بسیار مهم است.
خربزه
خربزه برای تقویت اشتها مفید و دارای ویتامینهای A و B و C، کلسیم، پتاسیم، فسفر است و میوهای ضد سرطان و ضد لخته خون و سکته است. همچنین در درمان سل، سوختگیهای روی پوست، عطش، کم خونی، بی اشتهایی، نرم کردن سینه، نقرس، سنگ کلیه، کمبود شیر مادران، خشکی پوست و نفخ مفید است. خربزه و طالبی سرشار از آب و برای رفع عطش و تقویت اشتها مفید و مؤثر هستند.
طالبی
طالبی و آب آن یکی از بهترین میوهها برای تنظیم فشار خون است. این میوه سرشار از آب است و به طراوت و شادابی پوست فرد در فصل تابستان کمک میکند. همچنین طالبی سرشار از پتاسیم، ویتامین C و مس است.
انبه
انبه منبع غنی از مواد مغذی است و سرشار از ویتامین A و C و همچنین پتاسیم است. یک رنگدانه موجود در انبه، با فیلتر کردن پرتوهای مضر، از چشم محافظت میکند. انبه از منابع بتاکاروتن است که یکی از آنتی اکسیدانهای قوی است و از بروز کم خونی و فقر آهن پیشگیری میکند.
آلو
آلو سرشار از مواد مغذی است. این میوه سرشار از فیبر و سوربیتول هستند و برای کمک به رفع یبوست و سایر مشکلات گوارشی مفید هستند. این میوه از منابع مناسب پتاسیم نیز محسوب میشود که به همین دلیل به بیماران مبتلا به فشار خون پیشنهاد میشود.



