
کودکان در معرض خطر مصرف بستنی های غیربهداشتی
کارشناس آزمایشگاه غذا و دارو گفت: استفاده از شیر غیربهداشتی و رنگهای خوراکی مصنوعی مانند تارترازین و سانست یلو در بستنی میتواند سلامت مصرفکنندگان بهویژه کودکان را تهدید کند.
به گزارش اقتصاد ایران، حسین ضیایی روز سهشنبه هشدار داد: استفاده از شیر پاستوریزه در تولید و مصرف بستنی ضروری است زیرا شیر محیط مناسبی برای رشد میکروبهاست و در صورت رعایت نکردن اصول بهداشتی در تولید، نگهداری و عرضه، سلامت مصرفکنندگان بهویژه کودکان در معرض خطر قرار میگیرد.
مصرف بستنی های غیرمجاز سلامت کودکان را تهدید میکند
ضیایی افزود: هرچند رنگهای مصنوعی مانند سانست یلو و تارترازین جزو رنگهای خوراکی مجاز هستند، اما استفاده از آنها در محصولاتی مانند بستنی که مصرفکننده عمده آن کودکان هستند، ممنوع است. این رنگها میتواند باعث بروز واکنشهایی مانند بیشفعالی یا حساسیت در کودکان شوند.
این کارشناس سازمان غذا و دارو تاکید کرد: استفاده از رنگها و طعمدهندههای طبیعی مانند زعفران، کاکائو، و عصاره میوهها، بهترین گزینه برای تهیه بستنیهای سالم و ایمن است.
وی توصیه کرد خانوادهها بهویژه در فصل تابستان با دقت بیشتری به خرید بستنی بپردازند و صرفاً از فروشگاههای دارای مجوز بهداشتی و نشان معتبر سلامت، بستنی تهیه کنند. توجه به ظاهر، بستهبندی، ترکیبات، طعم و رنگ بستنی از نکاتی است که میتواند از بروز مسمومیتهای غذایی، بهویژه در کودکان، پیشگیری کند. رعایت همین نکات ساده، گامی مؤثر در حفظ سلامت خانوادههاست.
منبع: ایرنا



