طرز تهیه پیش غذای خوشمزه دیپ بادمجان با نان خشک

دیپ بادمجون با نون چیپسی یه میان وعده عالی یا پیش‌غذای مجلسی کنار شام مهمونی ! ترکیبی بسیار خوشمزه و رژیمی !

به گزارش اقتصادایران، دیپ بادمجان یک پیش‌غذای خوشمزه و محبوب است که با بادمجان کبابی تهیه می‌شود و در کنار انواع نان، چیپس، سبزیجات یا حتی به عنوان مزه در کنار غذاهای مختلف سرو می‌شود. این دیپ در واقع نوعی سس غلیظ یا پوره است که پایه اصلی آن بادمجان کبابی است و بسته به ذائقه و دستور تهیه، مواد دیگری مانند ماست چکیده، سیر، گردو، پیازداغ، جعفری، ارده، آبلیمو و روغن زیتون به آن افزوده می‌شود .

دیپ بادمجان

یکی از پیش غذاهای خیلی خوشمزه این دیپ بادمجان هست که هم سالمه و یه جورایی رژیمی محسوب میشه و هم خیلی لذیذ و خوشمزست تازه با این نونای چیپسی که از آردکامل گندم و جو دوسر و دانه چیا و پودر پروتئین درست شده یه میان وعده خیلی عالی برای ورزشکارا هم حساب میشه😋

 

مواد لازم برای دیپ بادمجان 👇

  • بادمجان کبابی: ۳عدد
  • پیاز داغ چیپسی و بدون روغن
  • جعفری و نعنای تازه: یه مشت
  • مغز گردو: نصف لیوان
  • سیر خورد شده: دوحبه(دوست نداشتید نریزید قابل حذفه)
  • ماست چکیده ساده یا موسیر یا ماست یونانی
  • نمک و فلفل سیاه و پولبیبر

ویدئوی طرز تهیه دیپ بادمجان

 

روش کلی تهیه:

  • بادمجان‌ها را روی شعله گاز یا در فر کبابی کنید تا پوست‌شان کاملاً سوخته و گوشت‌شان نرم شود.
  • پس از خنک شدن، پوست بادمجان‌ها را جدا و آنها را ساطوری یا پوره کنید.
  • سیر را رنده یا ریز خرد کنید و همراه با ماست، گردو، پیازداغ، جعفری، ارده، آبلیمو، روغن زیتون و ادویه به بادمجان اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
  • دیپ را در ظرف سرو بریزید و با روغن زیتون و سبزیجات تزیین کنید. این دیپ را معمولاً با نان تست، نان ترد، چیپس یا سبزیجات خام سرو می‌کنند.

نکته:

دیپ بادمجان از نظر طعم و بافت، شبیه باباغنوج یا موتابال (پیش‌غذاهای مدیترانه‌ای و خاورمیانه‌ای) است، اما بسته به مواد افزوده شده، طعم متفاوتی پیدا می‌کند. این دیپ را می‌توانید به عنوان پیش‌غذا، میان‌وعده یا حتی شام سبک میل کنید.


 گردآوری : نیک صالحی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا