پیتای مرغ و پنیر خامه‌ای؛ یک غذای خانگی لذیذ!

پیتای مرغ و پنیر خامه‌ای، با ترکیبی از مرغ طعم‌دار، پنیر خامه‌ای و خمیری نرم و لطیف، گزینه‌ای عالی برای وعده‌های غذایی خانوادگی یا مهمانی‌های دوستانه است. در ادامه با طرز تهیه این غذای خوشمزه آشنا می‌شویم.

به گزارش اقتصاد ایران، مواد لازم برای تهیه پیتای مرغ و پنیر خامه‌ای

برای خمیر پیتای نرم و کشسان

۴ پیمانه آرد

۱.۵ پیمانه آب

۱ قاشق غذاخوری مخمر خشک

۱ قاشق چایخوری شکر

۲/۳ پیمانه روغن

۱ قاشق چایخوری نمک

برای مواد میانی مرغ طعم‌دار

۱ کیلوگرم سینه مرغ

*۱ پیمانه ماست

یک عدد آبلیمو

۲ حبه سیر (له شده)

۱ قاشق چایخوری از هر کدام: فلفل پودری، کاری، فلفل سیاه، مخلوط ادویه مرغ، پونه کوهی

۱ پیمانه خامه

۲ قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی

۱ قاشق غذاخوری نمک

۲ قاشق غذاخوری روغن

۱ قاشق غذاخوری کره

پنیر موزارلا (رنده شده) به مقدار دلخواه

طرز تهیه گام به گام

گام ۱: آماده‌سازی خمیر

 

در یک کاسه بزرگ، تمام مواد لازم برای خمیر را با هم مخلوط کنید.

خمیر را روی سطحی که کمی آردپاشی شده، به مدت ۵ تا ۷ دقیقه ورز دهید تا صاف و یکدست شود.

روی خمیر را با یک حوله تمیز بپوشانید و اجازه دهید حدود ۱ ساعت در دمای محیط استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود.

گام ۲: آماده‌سازی مواد میانی مرغ

 

سینه‌های مرغ را خرد کرده و در یک کاسه با ماست، آبلیمو، ادویه‌ها و سیر له شده مخلوط کنید.

این مخلوط را برای حدود ۱ ساعت کنار بگذارید تا مرغ طعم‌دار شود.

در یک ماهیتابه بزرگ، ۲ قاشق غذاخوری روغن و ۱ قاشق غذاخوری کره را گرم کنید. مرغ‌های طعم‌دار شده را اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شوند.

خامه، رب گوجه فرنگی و نمک را به مرغ اضافه کنید و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه دیگر بپزید تا سس کمی غلیظ شود.

مخلوط مرغ را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.

گام ۳: مونتاژ و پخت پیتای مرغ

 

فر خود را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید.

پس از اینکه خمیر ور آمد، آن را به آرامی ورز دهید تا هوای اضافی آن خارج شود و سپس آن را به ۶ قسمت مساوی تقسیم کنید.

هر قسمت از خمیر را به شکل یک دایره نازک پهن کنید.

مقداری از مخلوط مرغ را در مرکز هر دایره قرار دهید و روی آن پنیر موزارلای رنده شده بپاشید.

پیتاهای آماده شده را در سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده‌اید، قرار دهید.

پیتای مرغ را به مدت حدود ۲۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده بپزید تا خمیر کمی صورتی و طلایی شود.

اکنون پیتای مرغ و پنیر خامه‌ای شما آماده سرو است. این غذای خوشمزه را می‌توانید به عنوان یک وعده اصلی یا میان‌وعده‌ای لذت‌بخش در کنار خانواده و دوستان خود میل کنید. نوش جان!

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا