
زرشک پلو با مرغ؛ محبوب ترین غذای ایرانی نزد خارجی ها
زرشک پلو با مرغ؛ محبوب ترین غذای ایرانی نزد خارجی ها.
به گزارش اقتصاد ایران،زرشک پلو با مرغ؛ محبوب ترین غذای ایرانی نزد خارجی ها.
مواد لازم:
ران مرغ به مقدار نیاز
۱/۳ پیمانه روغن۲ عدد پیاز نگینی خورد شده
۵ حبه سیر خورد شده
۲ ق غ خ کره
زعفران دم شده
نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، سماق، (ادویه ایتالیایی به دلخواه)
فلفل دلمه رنگی سبز و قرمز از هرکدوم نصف
۲ ق غ خ رب گوجه(من ترجیحا به جای یک ق غ خ رب گوجه رب فلفل شیرین استفاده کردم که رنگ و طعم بینظیری به خورشت میده)
طرز تهیه:
توی یه تابه بزرگ روغن، پیاز، سیر، ادویه ها، مرغ، کره و زعفرون رو میریزیم و میذاریم روی حرارت خیلی کم به مدت ۱ ساعت بپزه با آبی که پیاز و مرغ پس میده.
حالا توی یه تابه فلفل دلمه خورد شده رو توی روغن تفت میدیم و طلایی که شد بهش رب رو اضافه میکنیم و اجازه میدیم رب رنگ باز کنه و این ترکیب رو اواسط پخت مرغ بهش اضافه میکنیم و درشو میبنیدم اجازه میدیم تا نیم ساعت الهی ۱ ساعت دیگه هم بپزه و خورشت به غلظت مناسب برسه و جا بیفته.
دیگه کنار یه زرشک پلوی خوشمزه سرو میکنیم.



