ترفند تازه برای تهیه اسموتی ملون؛ نوشیدنی خنک و دلچسب

از بهترین اسموتی‌هایی که برای این روزهای گرم به شما پیشنهاد می‌دهیم اسموتی ملون است.

به گزارش اقتصادایران، اگر طرز تهیه اسموتی ملون را نمی‌دانید اصلاً جای نگرانی نیست، چون در این مطلب جدید ترین رسپی را برایتان آورده ایم.

اگر به دنبال امتحان کردن طعم خاص‌تری هستید، اسموتی انبه طالبی همان است که به دنبال آن هستید.

میزان کالری در یک لیوان ۱۰۵ کالری
زمان آماده‌سازی ۱۵ الی ۲۰ دقیقه
زمان لازم برای پخت –
تعداد نفرات ۴ نفر
طرز تهیه اسموتی ملون
ملون یا گرمک، میوه‌ای است که در تابستان به فراوانی یافت می‌شود و قیمت مناسبی دارد. این میوه طعم و عطر بسیار خوبی دارد؛ ازاین‌رو برای درست‌کردن اسموتی بهترین گزینه است.

مواد لازم برای تهیه اسموتی ملون:

ملون خردشده ۱ پیمانه کامل
هندوانه خردشده نصف پیمانه
زردآلو ۳ عدد
نکتار زردآلو ۱ لیوان
یخ چندتکه
شکر (در صورت تمایل) ۲ قاشق غذاخوری

مراحل تهیه اسموتی ملون:

مرحله اول:
ابتدا هندوانه و ملون را قاچ کرده و مقداری از آن را تکه‌تکه کنید. زردآلوها را شسته و هسته آن‌ها را خارج کنید. حالا میوه را برای یک ساعت و نیم داخل فریزر بگذارید تا خنک شده و به حالت منجمد درآیند.

مرحله دوم:
میوه‌های منجمد را از یخچال خارج کرده و داخل میکسر ریخته و پوره کنید. حالا پوره میوه‌ها را دوباره داخل یخچال بگذارید. اجازه دهید پوره‌ای که درست کرده‌اید برای ۲۰ دقیقه داخل یخچال بماند تا دوباره یخ بزند.

مرحله سوم:
اکنون پوره میوه را همراه با نکتار زردآلو و تکه‌های یخ و شکر (در صورت تمایل) داخل میکسر ریخته و به مدت ۵ دقیقه با هم مخلوط کنید تا اسموتی بافتی یک‌دست به خود بگیرید.

اسموتی را در لیوان ریخته و میل کنید. نوش جان!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا