طرز تهیه پیتزا مخلوط خانگی

لذت درست کردن یک پیتزای خوشمزه در آشپزخانه منزل را با روش تهیه سایت ما تجربه کنید. یک پیتزای مخلوط خوشمزه و دلچسب در سایت نمناک تقدیم به کدبانوهای ایرانی می شود.

به گزارش اقتصادایران، پیتزا مخلوط از پر طرفدار ترین نوع پیتزا ها می باشد. پیتزا از غذاهایی می باشد که شما می توانید به آسانی با در دسترس داشتن فر آن را در خانه تهیه کنید طعم پیتزا خانگی بسیار لذیذ تر می باشد. با تهیه وسایل پیتزا به آسانی این غذای دلچسب را به صورت سالم در خانه تهیه کنید.

مواد لازم میزان لازم
آرد ۳ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
خمیر مایه ۱ قاشق غذا خوری
شکر ۴ قاشق غذا خوری
نمک ۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع ۶ قاشق غذا خوری
شیر ولرم ۱ پیمانه

 خمیر پیتزا

مواد لازم برای پیتزا

مواد لازم میزان لازم
خمیر پیتزا به میزان لازم
پنیر پیتزا به میزان دلخواه
گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم
سینه مرغ ۱۰۰ گرم
قارچ ۲۰۰ گرم
ذرت ۱ قاشق غذا خوری
فلفل دلمه ای رنگی ۴ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد متوسط
گوجه ۱ عدد
سس پیتزا ۱ قاشق غذاخوری
آویشن و پاپریکا به میزان دلخواه
نمک و فلفل به میزان دلخواه
روغن به میزان لازم
زیتون برای تزیین

پیتزا مخلوط

 

طرز تهیه پیتزا مخلوط

مرحله اول : 

برای تهیه پیتزا مخلوط ابتدا باید خمیر آن را تهیه کنید بدین منظور در ظرف مناسبی یک لیوان شیر ولرم را به همراه خمیر مایه و یک قاشق غذاخوری شکر بریزید و شروع به هم زدن بکنید.

در ادامه با کمک سلفون روی کاسه حاوی مواد را سلفون بپوشانید و حدود یک ربع بگذارید تا مواد کف کند.

مرحله دوم : 

پس از کف کردن مواد روغن مایع و تخم مرغ و نمک را به همراه باقی مانده شکر به مخلوط تان اضافه کنید و شروع به هم زدن بکنید تا کاملا ترکیب شود.

مرحله سوم : 

هم اکنون باید آرد را سه مرحله الک کنید. در ادامه آرد الک شده را آرام آرام به مواد اضافه کنید و با دست ورز دهید تا خمیر شما به عمل بیاید.

مرحله چهارم : 

پس از اینکه به خوبی خمیر را ورز دادید یک لایه سلفون روی ظرف خمیر بکشید و در ادامه با کمک یک حوله روی ظرف خمیر را بپوشانید و حدود ۱ ساعت زمان دهید تا خمیر به عمل آید.

مرحله پنجم : 

پس از اینکه خمیر به عمل آمد روی سطح کارتان را آرد پاشی کنید و خمیر را روی سطح آرد پاشی شده قرار دهید و کمی آرد نیز روی خمیر بریزید. سپس خمیر را به خوبی با دست ورز دهید تا خمیر کاملا نرم و لطیف شود.

مرحله ششم :

خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت از خمیر را به شکل گلوله در بیاورید سپس رو سطح صافی را آرد پاشی کنید و خمیر ها را روی سطح بگذارید با کمک وردنه آن را باز کنید و فرم دهید. سینی فر را چرب کنید و خمیر را روی سینی بگذارید و شکل دلخواهتان را به آن بدهید.

مرحله هفتم : 

خمیری که آماده کرده اید را حدود ۲۰ دقیقه کنار بگذارید تا خمیر استراحت کند.

خمیر پیتزا خانگی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا