طرز تهیه چند نوع کیک رژیمی با خرما

یکی از انواع کیک‌هایی که می‌توانید در مناسبت‌های خاص و یا حتی برای یک روز معمولی و عصرانه‌ای دل‌چسب برای خود و خانواده‌تان تهیه کنید، کیک‌های خرمایی هستند.

به گزارش اقتصادایران،  کیک‌های خرمایی با گردو و کنجد یک میان‌وعده‌ی عالی برای بزرگسالان و مخصوصا بچه‌هایی است که در سن رشد قرار دارند.

یکی از انواع کیک‌هایی که می‌توانید در مناسبت‌های خاص و یا حتی برای یک روز معمولی و عصرانه‌ای دل‌چسب برای خود و خانواده‌تان تهیه کنید، کیک‌های خرمایی هستند. کیک‌های خرمایی با گردو و کنجد یک میان‌وعده‌ی عالی برای بزرگسالان و مخصوصا بچه‌هایی است که در سن رشد قرار دارند.

کیک خرمای رژیمی یک کیک مناسب برای افرادی‌ست که قند را از وعده‌های غذایی خود حذف کرده‌اند یا در رژیم لاغری هستند.

دستور پخت انواع کیک خرما بدون شکر، مقوی و خوشمزه

طرز تهیه کیک خرما ساده

کیک خرمای ساده یکی از کیک‌های بسیار مقوی و خوش طعمی‌ست که می‌تواند با انواعی از رسپی‌ها تهیه شود.

مواد لازم کیک خرمایی

وانیل ۱ قاشق چای‌خوری
تخم مرغ ۴ عدد
خرما بدون هسته ۲۵۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
آرد قنادی ۵/۲ پیمانه
بیکینگ پودر ۱ قاشق غ
دارچین ۱ ق مرباخوری
شکر ۱ پیمانه
پودر هل ۴/۱ قاشق غ
آب‌ جوش ۱ پیمانه
مواد لازم کیک خرمایی

مراحل تهیه کیک خرما ساده

مرحله‌ی اول

برای پختن یک کیک خرمایی ساده و خوش‌طعم باید در ابتدا دمای فر را به ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد برسانید تا کاملا گرم شود؛ سپس خرمای بدون هسته و پوست را با پودر هل و آب‌جوش درون یک ظرف مناسب مخلوط می‌کنیم و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم.

مرحله‌ی دوم

در مرحله‌ی بعدی خرماها را با چنگال یا هر وسیله‌ی دیگری له می‌کنیم تا کاملا یک‌دست شوند. سپس کره را به خرما اضافه می‌کنیم و مواد را به خوبی هم می‌زنیم تا کره به طور کامل ذوب شود و خرما حالتی شبیه پوره پیدا کند. در ادامه ظرف را از روی حرارت بر می‌داریم.

مرحله‌ی سوم

در این مرحله تخم‌مرغ‌ها را همراه وانیل و شکر داخل یک کاسه‌ی نسبتا بزرگ می‌ریزیم و به خوبی هم می‌زنیم تا رنگ آن کرمی و حالت آن کش‌دار شود، سپس مخلوط خرما را که کاملا سرد شده است را اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا کاملا یک‌دست شوند.

مواد لازم کیک خرمایی

مرحله‌ی چهارم

در این مرحله آرد را به همراه بکینگ‌پودر و دارچین مخلوط می‌کنیم و بعد از دوبار الک کردن، طی سه مرحله آن را به بقیه‌ی مواد اضافه می‌کنیم و آرام هم می‌زنیم تا مایه‌ی کیک شکل بگیرد. بعد از آماده شدن مایه‌ی کیک یک قالب مناسب انتخاب می‌کنیم.

مرحله‌ی پنجم

در این مرحله قالب را با روغن جداکننده کیک یا کاغذ روغنی پوشش می‌دهیم. در ادامه مایه‌ی کیک را داخل قالب می‌ریزیم و چندبار روی سطح کار می‌کوبیم و بعد از آن به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه در طبقه‌ی وسط فر قرار می‌دهیم تا کیک آماده شود.

طرز تهیه کیک خرما بدون فر

کیک خرما یکی از انواع کیک‌های خوش‌مزه و خوش‌عطری‌ست که به راحتی می‌توانید آن را تهیه کنید و آن را به عنوان عصرانه و یک میان‌وعده‌ی مناسب میل کنید. بسیاری از افراد از نداشتن فر در منزل گلایه می‌کنند اما کیک خرمای خوش‌مزه را می‌توان بدون فر در خانه بپزید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید. این کیک را می‌توانید در قابلمه درست و نوش‌جان کنید.

روش تهیه‌ی کیک خرما در قابلمه

قابلمه را با کمی روغن چرب کنید و درب آن را ببندید و شعله‌ی گاز را با حرارت بسیار کم روشن کنید و اجازه دهید محیط داخل قابلمه مثل فر گرم شود. بعد از یکی دو دقیقه کف قابلمه یک پایه‌ی فلزی بگذارید. مواد کیک را که از قبل آماده کرده‌اید روی قالب موردنظرتان بریزید. قالب کیک‌تان را روی پایه‌ی فلزی بگذارید و دور درب قابلمه‌تان را دم‌کنی بپیچید و روی قابلمه بگذارید.

شعله گاز را روی حالت بسیار ملایم تنظیم کنید. اگر شعله‌پخش‌کن دارید ترجیحا از شعله‌پخش‌کن استفاده کنید. به مدت ۵۰ دقیقه تا ۱ ساعت کیک را روی حرارت بگذارید. (تا ۴۰ دقیقه اصلا درب قابلمه را برندارید.بعد از ۵۰ دقیقه کیک شما آماده‌ی سرو می‌باشد.

روش تهیه‌ی کیک خرما در قابلمه

طرز تهیه کیک خرما بدون شکر

در روش تهیه‌ی کیک خرمای بدون شکر کافی‌ست به جای شکر از شیره‌ی انگور یا شیره‌ی خرما استفاده کنید و در یک عصر دل‌انگیز کنار خانواده‌تان میل کنید و نگران اضافه‌وزن و چاقی نباشید.

مواد لازم کیک خرما بدون شکر

خرما ۲۰ عدد
آرد سفید گندم ۱ لیوان
تخم مرغ ۲ عدد
وانیل نوک ق چای خوری
بیکینگ پودر ۱ ق چای‌خوری
پودر کاکائو نصف ق چای‌خوری
آب جوش ۱ لیوان
کره ۱۰۰ گرم
مغز گردو خرد شده ۱۰۰ گرم
مواد لازم کیک خرما بدون شکر

مراحل تهیه کیک خرما بدون شکر

مرحله‌ی اول

هسته‌ی خرماها را جدا کنید و گوشت خرما را همراه یک لیوان آب جوش داخل ظرفی بریزید و با چنگال مخلوط کنید تا کاملا یک دست و پوره‌ای‌شکل شود.

مرحله‌ی دوم

در ظرف دیگری کره‌ی آب شده، تخم‌مرغ و وانیل را با دور تندِ همزن برقی حسابی هم بزنید تا مایع کف کند و رنگ آن کرمی شود.

مرحله‌ی سوم

در ادامه پوره‌ی خرما را به مواد اضافه و مخلوط کنید. بعد از ترکیب کامل مواد، آرد، بیکینگ پودر و پودر کاکائو را به تدریج به مواد اضافه کنید و مواد را آرام آرام با هم مخلوط کنید. (بهتر است در این مرحله آرد را با الک و کم‌کم به مواد اضافه کنید تا موادِ کیک گلوله گلوله نشوند.)

مراحل تهیه کیک خرما بدون شکر

مرحله‌ی چهارم

وقتی که مواد کاملا یک‌دست شد مغز گردو خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید و در ادامه مواد را در قالبی که از قبل چرب کرده‌اید بریزید.

مرحله‌ی پنجم

فر را روی دمای ۱۸۰ درجه تنظیم کنید و حدود ۳۵ الی ۴۰ دقیقه به کیک زمان بدهید تا کاملا بپزد.

مرحله‌ی ششم

وقتی پخت کیک کامل شد اجازه دهید سرد شود و سپس از قالب در بیاورید.

طرز تهیه کیک خرما با ماست

کیک خرما از آن دسته کیک‌هایی است که می‌توان آن را مواد مختلفی از جمله ماست تهیه کرد و از طعم بی‌نظیر آن لذت برد.

طرز تهیه کیک خرما با ماست

مواد لازم کیک خرما با ماست

آرد ۱ لیوان
تخم مرغ ۲ عدد
ماست ۴/۱ لیوان
روغن ۴/۱ لیوان
شیره‌ی خرما ۴/۱ لیوان
آب ۴/۱ لیوان
خرما ۱۴ عدد
پودر دارچین ۱ ق چای خوری
وانیل نوک ق چای‌ خوری
بیکینگ پودر ۱ ق چای‌ خوری
گردوی خرد شده ۲ ق غذا خوری

مراحل تهیه کیک خرما با ماست

مرحله‌ی اول

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا کاملا گرم شود. تخم‌مرغ را به همراه وانیل با هم‌زن برقی به مدت ۵ دقیقه هم می‌زنیم.

مرحله‌ی دوم

شیره‌ی خرما، روغن مایع و ماست را به ترتیب به ظرف‌مان اضافه می‌کنیم و بعد از اضافه کردن هر کدام از مواد، آن را به مدت ده ثانیه هم می‌زنیم. سپس پوست و هسته‌ی خرماها را جدا می‌کنیم و به ظرف‌مان اضافه می‌کنیم و برای مخلوط شدن چند ثانیه هم می‌زنیم.

مرحله‌ی سوم

یک لیوان آرد و بیکینگ پودر و پودر دارچین را ۳ مرتبه الک می‌کنیم و با پودر نارگیل مخلوط می‌کنیم و طی سه مرحله به موادمان اضافه می‌کنیم و به خوبی هم می‌زنیم تا موادمان یک‌دست شود.

مرحله‌ی چهارم

گردوی خرد شده را با یک قاشق آرد مخلوط می‌کنیم و به موادمان اضافه می‌کنیم و در ادامه به آرامی مخلوط می‌کنیم.

مراحل تهیه کیک خرما با ماست

مرحله‌ی پنجم

قالب را در طبقه‌ی وسط فر به مدت ۴۰ الی ۴۵ دقیقه قرار می‌دهیم تا کیک کاملا پخته شود. بعد از پخت کیک آن را از قالب خارج کنید و با پودر نارگیل یا هر چیزی که دوست دارید تزئین کنید.

طرز تهیه کیک با شیره خرما (کیک شیره خرما)

پختن کیک با خرما و شیره‌ی خرما از آن دست کارهایی‌ست که همواره از آن به خاطر طعم و عطر به یاد ماندنی‌اش استقبال می‌کنند.

مواد لازم کیک با شیره خرما

تخم مرغ ۳ عدد
شیره‌ی خرما ۱ پیمانه
آرد قنادی ۲ پیمانه
روغن مایع ۴/۳ پیمانه
شیر ۴/۳ پیمانه
پودر نارگیل ۲/۱ پیمانه
بیکینگ پودر ۵/۱ ق چای خوری
پودر دارجین ۲ ق چای خوری

مراحل تهیه کیک با شیره خرما

مرحله‌ی اول

برای پختن کیک شیره‌ی خرما فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا گرم شود. تخم‌مرغ‌ها را به همراه پودر دارچین داخل یک ظرف مناسب می‌ریزیم.

مرحله‌ی دوم

مواد درون ظرف را با دور تند هم‌زن برقی به مدت یک دقیقه هم می‌زنیم تا قوام موردنظر حاصل شود. در ادامه شیر و روغن مایع را به مواد در ظرف اضافه می‌کنیم و طوری هم می‌زنیم که همه‌ی مواد به خوبی با هم مخلوط شوند.

مراحل تهیه کیک با شیره خرما

مرحله‌ی سوم

در این مرحله شیره‌ی خرما را به ظرف‌مان اضافه می‌کنیم و به مدت سی ثانیه هم می‌زنیم در ادامه آرد را با همراه بیکینگ پودر و جوش شیرین داخل الک ریخته و سه مرتبه الک می‌کنیم. سپس قالب‌مان را با کاغذ روغنی پوشش می‌دهیم.

مرحله‌ی چهارم

در این مرحله مواد خشک را به همراه پودر نارگیل به تناوب به ظرف اضافه می‌کنیم و با لیسک به صورت دورانی به یک سمت هم می‌زنیم تا بافت مایه‌ی کیک کاملا یک‌دست شود. سپس مایه‌ی کیک را درون قالب می‌ریزیم.

مرحله‌ی پنجم

در این مرحله قالب را در طبقه‌ی وسط فر می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم کیک به مدت ۴۰ الی ۴۵ دقیقه درون فر بماند تا کاملا پخته شود.

مرحله‌ی ششم

بعد از گذشت زمان مدنظر یک خلال دندان یا سیخ چوبی را در مرکز کیک فرو می‌بریم تا از پخت کیک اطمینان حاصل کنیم. در صورتی که مایه‌ی کیک به خلال دندان نچسبیده بود کیک کاملا پخته شده است.

مرحله‌ی هفتم

در مرحله‌ی آخر کیک پخته شده را از فر خارج می‌کنیم و به کیک زمان می‌دهیم تا کاملا خنک شود. نوش جان.

طرز تهیه چیز کیک خرما

چیز کیک خرما یکی از ده ها انواع کیکی است که می‌توان با خرما درست کرد و از طعم و عطر بی‌نظیر و به یادماندنی آن لذت برد. علاوه بر چیز کیک ما می‌توانیم کیک یخچالی خرما را هم برای یک عصرانه‌ی مطلوب در نظر بگیریم. کیک یخچالی خرما دستورالعملی ساده دارد و برای زمان‌هایی که می‌خواهید کیک‌تان سریع‌تر آماده شود گزینه‌‌ی مناسبی است.

طرز تهیه چیز کیک خرما

مواد لازم چیز کیک خرما

بیسکوئیت دایجستیو ۱ لیوان
کره ۲ ق غذا خوری
وانیل ۱ ق چای خوری
عسل ۱ ق غذا خوری
خامه صبحانه ۴۰۰ گرم
شکر ۲/۱ لیوان
پنیر خامه ای ۴۰۰ گرم
خرما ۱۵ عدد
پودر ژلاتین ۲ ق غذاخوری
آب سرد ۲ ق غذا خوری

مراحل تهیه چیز کیک خرما

مرحله‌ی اول

برای درست کردن یک چیزکیک خرمایی خوش‌عطر و طعم باید همه‌ی موادتان را از نیم ساعت قبل از یخچال در بیاورید تا با دمای محیط هماهنگ شوند. سپس کره را روی حرارت غیرمستقیم بخار کتری بن‌ماری کنید تا ذوب شود.

مرحله‌ی دوم

در این مرحله بیسکوئیت‌ها را درون غذاساز بریزید و کره و عسل را هم به آن اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید تا مواد کاملا یک‌دست شوند.

مرحله‌ی سوم

قالب را با کاغذ روغنی پوشش دهید و موادتان را درون قالب بریزید و سپس با فشار دست آن‌ را درون قالب پهن کنید. در ادامه قالب‌تان را درون فریزر قرار دهید تا موادتان سفت شوند.

مراحل تهیه چیز کیک خرما

مرحله‌ی چهارم

حالا نوبت درست کردن لایه‌ی پنیری است. هسته‌ی خرماها را جدا کنید و به همراه ۵ قاشق غذاخوری آب جوش داخل غذاساز بریزید و حسابی مخلوط کنید تا خرما کاملا نرم و پوره‌ای شود.

مرحله‌ی پنجم

شکر و خامه‌ی صبحانه را داخل یک کاسه‌ی بزرگ بریزید و با دورتند هم‌زن برقی به مدت ۱۰ دقیقه هم بزنید تا خامه صبحانه فرم بگیرد. سپس ژلاتین را به همراه آب سرد درون یک کاسه‌ی دیگر بریزید.

مرحله‌ی ششم

در این مرحله ژلاتین را روی حرارت غیرمستقیم بخار کتری بن‌ماری کنید تا کاملا ذوب شود. سپس خامه را به همراه پنیرخامه‌ای، وانیل و پوره خرما داخل یک ظرف مناسب بریزید و با هم‌زن برقی آن را به خوبی هم بزنید.

مرحله‌ی هفتم

هنگامی که مایه‌ی پنیری‌تان با هم ترکیب شدند ژلاتین بن‌ماری شده را به ظرف‌تان اضافه کنید و مجددا مخلوط کنید. در ادامه قالب‌تان را از فریزر خارج کنید و مایه‌ی پنیری را درون قالب روی لایه بریزید و پخش کنید.

مراحل تهیه چیز کیک خرما

مرحله‌ی هشتم

روی مایه‌ی پنیری‌تان را با لیسک به خوبی صاف کنید و مجددا قالب را به مدت ۴ الی ۵ ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا سفت شود. بعد از گذشت این زمان چیزکیک را در ظرف موردنظرتان گذاشته و سرو کنید. نوش‌جان!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا